Dimecres 24 de març van saltar totes les alarmes. Les xarxes bullien, als Centres d'Atenció Primària de Salut (CAP) les metgesses i les infermeres es veien desbordades per les consultes derivades de les últimes actuacions fetes, sense avís previ, des del CATSALUT. No van intervenir els professionals de referència de la ciutadania, ni l'acció es va generar als CAP.

ARTICLE D'ASSUN REYES A CUGAT.CAT, 4 ABRIL 2021

 

La MBSC es va constituir com a plataforma que reivindica l’atenció sanitària pública, universal i de qualitat. Paraules majors si tenim en compte el deteriorament que s’ha anat produint anys enrere, ja abans de la pandèmia.

 

ARTICLE DE MARÍA CRUZ MOLINA GARUZ a EL CUGATENC, 25 març 2021.

La pregunta no es refereix pas a les "mans" físiques del personal sanitari, auxiliars, d'infermeria, metges, metgesses i a totes aquelles que es deixen la pell cada dia per aconseguir que la resta tinguem una salut millor. No, ens referim al garbuix d'entitats privades, público-privades, fundacions, consorcis i altres empreses que estan contractades pel Servei Català de Salut per prestar els serveis sanitaris que, en teoria, ell no pot prestar i que estan englobades en el SISCAT (Sistema Integral d'Utilització Pública a Catalunya).

 

ARTICLE DE ROSER CASAMITJANA a CUGAT.CAT 6 març 2021

 

 

ENLLAÇ PER VISIONAR LA TAULA RODONA 14F, 10 febrer 2021

 

 

Taula Rodona online amb representants

de les principals formacions polítiques

ERC, PSC, PDeCAT, ECP-PEC, CUP-G i JxCat.

 

 

Marea Blanca Sant Cugat demanarà al govern de Sant Cugat la creació d'una taula municipal per la salut. Aquest espai haurà de garantir l'accés a la ciutadania a la informació sobre la gestió de l'atenció primària a la ciutat.

 

Article de CUGAT MEDIA, 2 gener 2021.